Povređen pešak u saobraćajnoj nezgodi u Leposaviću

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Leposaviću povređen je jedan pešak, saopšteno je iz Kosovske policije.

30.07.2021 - 12:18
Img 6747

Aksidenti ka ndodhur dje rreth orës 19:00. Është shkaktuar dëm material.

Personi i lënduar ka pësuar lëndime të lehta trupore dhe i është dhënë ndihmë mjekësore, sipas raportit të policisë.

Drejtuesi i makinës ishte nën ndikimin e alkoolit, thotë policia.

Më shumë detaje rreth këtij rasti nuk jepen në raport.

Burimi: RKP