Lajme

L0 1

PYETËSORI I LËVIZSHMËRISË SË QYTETARËVE

08.06.2022 - 12:34
Mtb leposavic

MTB MARATON “KOZNICA 2022”, Leposavić

26.04.2022 - 19:24
Lp 2

U MBAJT PUNËTORIA PËR PËRDORIMIN E MEKANIZMAVE TË PJESËMARRJES QYTETARE TË QASSHME NË ELEPOSAVIC.COM

Sot në Leposaviq organizuam një punëtori për mekanizmat për pjesëmarrje aktive të qytetarëve në proceset vendimmarrëse të cilat janë të qasshme përmes www.eleposavic.com. Në këtë punëtori morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë.

15.04.2022 - 15:25
E lp

Obaveštenje građanima opštine Leposavić o izboru i pripremi predloga projekta za Instrument kapitalnih investicija 2022

28.02.2022 - 14:57
Opstine

U mbajt seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë ka pritur të enjten, më 24 shkurt, seancën e tetë të Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor.

25.02.2022 - 13:48
Screenshot 7

Sesioni i tetë i Komitetit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës të Zhvillimit

Seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor do të mbahet të enjten më 24 shkurt në Vushtrri. Në këtë seancë do të diskutohet progresi i bërë në komponentët dhe prioritetet përkatëse të programit për periudhën e ardhshme.

21.02.2022 - 15:50
Download

Konstitutivna sednica SO Leposavić biće održana 30.11.2021. godine

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Leposavić biće održana 30.11.2021. godine (utorak) u sali Skupštine opštine Leposavić (ul. Vojske Jugoslavije br.33) sa početkom od 11 časova.

22.11.2021 - 22:06
Download

Osma redovna sednica SO Leposavić zakazana za utorak 28.09.2021. godine

Osma redovna sednica Skupštine opštine Leposavić sa utvrđenim Dnevnim redom biće odrzana u velikoj sali Centra za kulturu u Leposaviću u zakazanom terminu i sa redukovanim brojem ljudi neophodnim za održavanje sednice, a sve u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja virusa COVID-19.

22.09.2021 - 15:50
E leposavic

Ftesë për të marrë pjesë në debatin publik me rastin e hartimit të buxhetit të komunës së Leposaviqit

Komuna e Leposaviqit fton të gjithë qytetarët, përfaqësuesit e institucioneve dhe institucioneve, organizatat e shoqërisë civile dhe organizatat ndërkombëtare që të marrin pjesë në debatin publik mbi hartimin e Buxhetit të Komunës së Leposaviqit për vitin 2022.

03.09.2021 - 11:06
Img 6716

Një vdekje në komunitetet serbe, 26 të infektuar

Sipas të dhënave të fundit, në komunitetet serbe në Kosovë, një person ka vdekur si pasojë e virusit korona, ndërsa 26 raste të tjera të infeksionit janë regjistruar në bazë të 67 mostrave të përpunuara, njoftoi sot Shtabi i Krizave i Komunës së Mitrovicës Veriore.

24.08.2021 - 10:00