Zgjedhjet lokale 2019

Zgjedhjet për kryetar komune 2019       

Numri i zgjedhësve të regjistruar: 18,436

Numri zgjedhësve që kanë votuar në secilin vendvotim: 7,841

Numri i zgjedhësve që kanë votuar jashtë vendvotimit (me kusht, VPNV dhe postë): 323

Pjesëmarrja në votime: 42,53%

Numri i pranuar i fletëvotimeve të vlefshme:7,545

Numri i fletëvotimeve të pavlefshme: 240

Numri i fletëvotimeve të zbrazëta:16

 

KANDIDATI

 

SUBJEKTI POLITIK

 

VOTA

 

PËRQINDJA

 

FISNIK VESELI

 

Lëvizja VETËVENDOSJE!

 

105

 

1,4%

SHAQIR HETEMI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - PDK

 

144

 

1,9%

 

ZORAN TODIĆ

 

SRPSKA LISTA

 

7,296

 

96,7%