Img 6578
KOMUNAT NË VERI TË KOSOVËS DHE NË SHTATË DITËT E ARDHSHME NË ZONËN E KUQE
Cik
131908471 3257822047674535 6504124706839169772 o

Për Leposaviqin

Komuna e Leposaviqit është Komuna më veriore e Kosovës, Me sipërfaqe prej 750km2, dhe gjendet në Luginën e Ibrit. Kufizohet me shpatet e Kopaonikut në lindje, dhe me ato të Rogoznës në perëndim, ndërsa përfshin qytetin e Leposaviqit me 72 fshatra me gjithsejtë 18.600 banorë

Më gjerësisht
Pax logo Logo projekta Nsi logo