Todić sa saradnicima danas u poseti domaćinstvima u selu Dren

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić obišao je danas pet porodica koje žive u selu Dren i sa njima razgovarao o uslovima života, problemima sa kojima se susreću i mogućnostima da se oni reše.

09.02.2020 - 22:04
T 3

Todić je rekao da će lokalna samouprava rešavati probleme sugrađana i obezbediti bolje uslove za opstanak i ostanak na ovim prostorima.

Todić

Kosovo Online

Prema rečima meštana poseta predsednika Privremenog organa od velikog je značaja i dokaz je da država Srbija i lokalna samouprava neće zaboraviti nijednog pojedica koji živi u teškim uslovima.

Tokom današnje posete DrenuTodić je sa saradnicima i zdravstvenim radnicima Doma zdravlja iz Leposavića obišao  porodice Slaviše Dimitrijevića,Vidosava Obradovića, Marka Bojanića, Rodoljuba Vukićevića i Bojana Bojanića koji su bave poljoprivrednom proizvodnjom, a žive u lošim uslovima jer su im kuće oronule, nemaju pijaću vodu i dobre puteve.

todić

Kosovo Online

Svi su istakli potrebu da im se pomogne u nabavci poljoprivredne mehanizacije kako bi unapredili proizvodnju i stvorili uslove da žive od svog rada na svojoj zemlji.

Izvor: Kosovo-online

Pax logo Logo projekta Nsi logo